Home Permanente Make-up Permanente Make-up verwijderen Huidverbetering Dermapeel Pro Kruidenpeeling Wenkbrauwstyling Wimpers Pedicure De salon Prijslijst Webshop
Skin Essentials

Wat is Dermapeel pro?

De Dermapeel Pro behandeling van Skeyndor is de nieuwste generatie cosmeceutische peeling die onmiddellijk inwerkt op de imperfecties van de huid. Dermapeel Pro is ontwikkeld om een diepgaande, intensieve peeling te ondergaan, die vergelijkbaar is met een peeling behandelingen die uitgevoerd wordt in medische klinieken.

De Dermapeel Pro behandeling van Skeyndor is een veilige en pijnloze behandeling die voor bijna elk huidtype geschikt is. De huid is na de behandeling stralend, glad, fris en zal meer profijt hebben van de dagelijkse verzorging.

Wanneer Dermapeel Pro?

Een dermapeel Pro behandeling wordt aanbevolen bij:
- vette huid met (zeer) grove poriën
- preventief tegen huidveroudering
- de zeer verhoornde huid, vale teint
- huid met acne littekens
- huid met onzuiverheden
- huid met pigmentvlekken
- voor iedereen die wel een oppepper kan gebruiken.

Contra indicaties:
- actieve acne
- een zeer gevoelige huid

Hoe ziet een Dermapeel Pro behandeling eruit?

Tijdens de Derma Peel Pro behandelingen maken we gebruik van 5 verschillende peelingtechnieken in een behandeling. De verschillende, op elkaar afgestemde exfoliërende stappen helpen de huid bij het celvernieuwingsproces, het reinigen, het zuiveren, het verwijderen van dode huidcellen, maar ook het vergroten van de opnamecapaciteit en voorziet de huid van essentiële voedingsstoffen die de huid nodig heeft.

Hiernaast wordt er tijdens de behandeling ook gewerkt met de ultrasonic van Skeyndor. Deze techniek combineerd mechanische en electrische trillingen met een frequentie van 25.000 trillingen per seconde. Dit ultrasound geluid dringt de huid binnen en zorgt ervoor dat de huid diepgaand gemasseerd en gereinigd wordt. Hierdoor worden ook de dieperliggende cellen gestimuleerd.

Hoe vaak Dermapeel Pro?

De Dermapeel pro behandeling is de perfecte behandeling voor elke huid om geduurende het jaar een aantal keren toe te passen. Denk hierbij aan het wisselen van de seizoenen of als je een periode hebt dat je je huid wat meer belast hebt dan normaal.

Hiernaast kan de Dermapeel Pro behandeling ook in kuurverband toegepast worden bij het verhelpen van een aantal indicaties zoals pigmentvlekken, littekens veroorzaakt door acne, onzuiverheden, een verhoornde huid en een huid met grove poriën. Doorgaans wordt dan een kuur van 3 behandelingen aangeraden met een interval van 2 weken tussen de behandelingen.

Producten

Thuis verder gaan met de verzorging van je huid? De producten van Skeyndor sluiten aan bij de behandeling in de salon.
Interesse in een van de producten? Bestel ze in de Webshop.
Klik op de foto voor meer informatie.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: 13:00-22:00
Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 18:00-22:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.