Home Permanente Make-up Huidverbetering Dermaplaning Wenkbrauwstyling Lash lifting Fine line tattoo's De salon Academy Agenda & Prijslijst Webshop
Skin Essentials

Wat is een kruidenpeeling?

De kruidenpeeling ook wel biopeeling gemoemd is een mix van 100% natuurlijke kruiden, zeewier en algen welke in de huid gemasseerd worden. Deze mix van kruiden, algen en zeewier zetten de huid aan tot regeneratie, de huid gaat zich na de peeling van binnenuit herstellen.

Tijdens het inmasseren van de kruidenpeeling wordt de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor neemt de huidstofwisseling toe. Hiernaast worden sneller nieuwe cellen gevormd en heeft de kruidenpeeling een positieve invloed op de productie van collageen en elastine. De kruidenpeeling zorgt voor een afvlakking van de huidrimpels en een verbetering van de huidkwaliteit, zowel de teint als huidtekening verbetert.

De kruidenpeeling reinigd de huid grondig van overtollig talg en dode huidcellen. Dit zorgt ervoor dat de huid gladder, frisser en elastischer wordt. De huid krijgt een satijnachtige zachtheid.

Wanneer een kruidenpeeling?

Een kruidenpeeling wordt aanbevolen bij:
✓ vette huid met grove poriën
✓ alle soorten van acné
✓ acné littekens of andere vormen van littekens (mits deze littekens jonger zijn dan 5 jaar)
✓ verouderde huid
✓ fijne lijntjes
✓ vermoeide huid
✓ verwaarloosde huid
✓ striae

De behandeling kan niet worden uitgevoerd bij:
• zwangerschap
• een zeer gevoelige huid
• een dunne huid
• een geïrriteerde huid
• een huid met couperose
• een geïnfecteerde huid
• een huid met eczeem of psoriasis

Hoe ziet een kruidenpeeling eruit?

Tijdens de behandelingen maken we dus gebruik van een kruidenpeeling. Deze kruidenpeeling bestaat uit een poeder en een lotion welke gemengd worden. Het poeder zorgt voor de meganische exfoliatie en voorziet de huid van de nodige mineralen en nutriënten welke zorgen voor huidverniewing. De lotion zorgt voor een exfolierende werking doordat het AHA's en Papaya bevat. Hiernaast is de lotion ook mild anti-septisch en zorgt de lotion voor een goede vochtbalans.

Het kalmerend masker welke aangebracht wordt na de kruidenpeeling brengt de huid terug in balans en kalmeerd de huid.

Na de behandeling ontvang je een nazorgformulier, het is erg belangrijk om de instructies hieruit op te volgen voor een mooi resultaat.

Hoe vaak een kruidenpeeling?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van jouw wensen en huidtype. Wel wordt aangeraden een kuur van maximaal 3 behandelingen te ondergaan. Samen bespreken we jouw wensen en kijken we hoe je huid reageert op de behandeling. Aan de hand daarvan kan er een kuur ingezet worden van 1 - 3 behandelingen. Tussen deze behandelingen zal ten minste 28 dagen zitten om de huid de gelegenheid te geven om te herstellen. Je mag de kruidenpeeling maximaal 3 maal per jaar ondergaan. Onderga je dus een kuur van drie behandelingen opeenvolgend dan mag je de rest van het jaar geen kruidenpeeling meer ondergaan.

Producten

Thuis verder gaan met de verzorging van je huid? De producten van Skin Rebel Pro sluiten aan bij de behandeling in de salon.
Interesse in een van de producten? Bestel ze in de Webshop.
Klik op de foto voor meer informatie.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.