Home Permanente Make-up Permanente Make-up verwijderen Huidverbetering Dermapeel Pro Kruidenpeeling Wenkbrauwstyling Wimpers Pedicure De salon Prijslijst Webshop
Story by HTML5 UP

Intakegesprek

Voor de start van een behandeling vindt er eerst een intakegesprek plaats. Tijdens dit intakegesprek wordt er besproken wat jouw wensen zijn, hoe jouw gezondheid is en welke nabehandeling er nodig is voor een optimaal resultaat. Tijdens het intakegesprek wordt er een intakeformulier ingevuld.

Aan de hand van het intakeformulier wordt beoordeeld of het voor jouw mogelijk is om de behandeling te ondergaan. Dit formulier wordt ondertekend.

De behandeling

Aan de hand van jouw wensen en advies van de specialist, wordt er samen met jouw de vorm bepaald en de kleur gekozen. Iedereen heeft namelijk een andere gezichtsvorm, kleur ondertoon in de huid, oogkleur en haarkleur. De specialist zorgt ervoor dat de geplaatste permanente make-up past bij jouw gelaat en wensen.

Voor de start van het pigmenteren wordt er een voorbeeldtekening gemaakt op het te behandelen gebied. Pas als jij als klant hier tevreden mee bent wordt er gestart met het pigmenteren.

Het pigment wordt aangebracht met een pigmenteermachine. In het handstuk van deze pigmenteermachine wordt een steriele naaldmodule aangebracht. De naaldmodule wordt per behandeling steriel uit de verpakking gehaald. Deze naaldmodule bevat meerdere flinter dunne naaldjes. De instellingen van de pigmenteermachine zorgen ervoor dat de naaldjes op een bepaalde snelheid op en neer zullen gaan. Door de huid te spannen en druk te zetten op de huid zal er via deze naaldjes pigment aangebracht worden in de huid.

Na de behandeling

Na de behandeling zal het gepigmenteerde resultaat een week lang donkerder zijn dan het te verwachten eindresultaat. De kleur zal nog met zo een 40% afnemen. Tussen de vierde dag en de tiende dag zullen er korstjes ontstaan die vanzelf van de huid vallen. Het is heel belangrijk om deze er niet zelf af te krabben! Zodra de korstjes weg zijn en na een heling van twee weken zie je de daadwerkelijke kleur. Na 6 weken komt jij als klant terug voor een nabehandeling om de geplaatste permanente make-up te perfectioneren.

Om de geplaatste permanente make-up bij te houden dient een bijwerk behandeling plaats te vinden na 1,5 jaar. Dit omdat de huid zich door celdeling continu vernieuwd en de permanente make-up hierdoor vervaagd.

Nazorg

Na de behandeling krijg jij nazorginstructies en een nazorgproduct mee naar huis. Je dient het behandelde gebied met het nazorgproduct in te smeren. Dit nazorgproduct gebruik je zeven tot tien dagen na de behandeling. Hiernaast mag de pas geplaatste permanente make-up gedurende de eerste 24 uur niet in aanraking komen met water. Je dient de permanente make-up daarna zo goed mogelijk droog te houden. De eerste tien dagen kan je dan ook niet naar de sauna, zonnebank of zwembad.

Veel gestelde vragen.

Is permanente make-up ook echt permanent?
Permanente make-up wordt ook wel semi permanente make-up genoemd. Dit omdat permanente make-up door celvernieuwing langzaam vervaagd. Hierdoor dient er na verloop van tijd een bijwerk behandeling (opfris behandeling) plaats te vinden.

Is permanente make-up hetzelfde als tatoeƫren?
Permanente make-up wordt niet zo diep in de huid geplaatst zoals een tatoeage. Het voordeel hiervan is dat door de vervaging die na verloop van tijd plaatsvindt de permanente make-up aangepast kan worden van vorm en kleur. Onze smaak veranderd namelijk na verloop van tijd en met het ouder worden. Een tatoeage is blijvend.

Hoe lang blijft permanente make-up zichtbaar?
Permanente make-up van de wenkbrauwen en lippen blijft een tot twee jaar mooi zichtbaar. Een bijwerk behandeling wordt dan aangeraden om de vorm en kleur mooi te houden. Na 5 jaar zal de permanente make-up niet meer zichtbaar zijn. Eyeliner blijft daarentegen langer zichtbaar.

Is permanente make-up iets voor mij?
Permanente make-up is geschikt voor iedereen van jong tot oud. Wel dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Voor mensen met alopecia of na een chemokuur is permanente make-up een ware uitkomst.

Heb jij verkleurde permanente make-up, te donkere permanente make-up of een verkeerde vorm? Geen zorgen ook hier kunnen wij je mee helpen.

Met behulp van Swiss Color X-remove kan jouw permanente make-up terug opgelicht worden, gecorrigeerd worden of zelfs volledig verwijderd worden.

Behandelingen

klik op de foto voor meer informatie

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: 13:00-22:00
Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 18:00-22:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.