Home Permanente Make-up Gelaatsbehandelingen Dermaplaning Wenkbrauwstyling Wimpers De salon Prijslijst Academy Afspraak maken Webshop
Skin Essentials

Pure Cleansing Foam

Reinigt - Zuivert - Verfrist - Vernieuwt - Vette huid

Reinigend schuim voor de dagelijkse reiniging van de vette en onzuivere huid. Deze formule bevat AHA en BHA. De hydroxyzuren werken in op het vuil in de poriën en voorkomen dat de onzuiverheden zich kunnen uitbreiden. Bij regelmatig gebruik verbetert het huidbeeld van de vette naar acne neigende huid en worden de onzuiverheden en vlekken verzacht. Vermijdt contact met de ogen en de slijmvliezen.

Skeyndor Pure Cleansing Foam (150ml)

Het schuim aanbrengen op de droge huid en samen met wat water inmasseren. Laat een halve minuut inwerken en met rijkelijk water afspoelen. Elke ochtend en/of avond.
De huid is gezuiverd en gereinigd. De poriën zijn gereinigd en fijner van structuur. De huid is fris, stralend en egaal.

Pore Normalising Factor

Herstelt - Talg Regulerend - Verfijnt de poriën - Vette huid

Formule ontwikkeld om de poriegrootte te verfijnen en het glimmende uiterlijk van de vette huid te normaliseren. Werkt pH-waarde herstellend, adstringerend en normaliserend op de overactieve talgklieren. Olie vrije formule.

Skeyndor Pore Normalising Factor (75ml)

Een aantal druppels verdelen over de huid, na de gebruikelijke gezichtsreiniging. Verdeel over het hele gezicht voor het gebruik van de dagelijkse verzorging. Elke ochtend en/of avond.
De pH-waarde van de huid is hersteld. De poriën zijn hersteld en verfijnd. De talgproductie is genormaliseerd. De huid voelt fris aan en is niet plakkerig.

Pure Defence Gel

Herstelt - Talg regulerend - Verfijnt de poriën - Vette huid

Gel voor het behandelen van huidonzuiverheden die kenmerkend zijn voor de vette - naar acne neigende huid. Deze dagverzorging verhoogt de hoeveelheid antimicrobiële peptiden (APM) die de natuurlijke weerstand, tegen de ontwikkeling van onzuiverheden, verbetert. Anti-shine formule. Olievrij. SPF 15.

Skeyndor Pure Defence Gel (50ml)

Elke ochtend, na de gebruikelijke reiniging toepassen over de huid van het hele gezicht. In de ochtend.
De huid is optimaal beschermt (inclusief SPF 15). Huidweerstand is geoptimaliseerd. De huid voelt comfortabel en zacht. Geeft een frisse, heldere uitstraling.

Pore Refining Repair Serum

Herstelt - Verzacht - Normaliseert - Verfijnt de poriën - Vette huid

Verzachtend serum voor de behandeling van de imperfecties en micro littekens geassocieerd met de vette – naar acne neigende huid. Met Retinol-achtige activiteit. Het normaliseert de talgafgifte, bevordert het huidherstel en vermindert de karakteristieke uitstraling van grove, verwijdde poriën. Olievrij.

Skeyndor Pore Refining Repair Serum (50ml)

Verdelen over de gereinigde huid van het hele gezicht. Dit product volstaat als volledige nachtverzorging. Elke avond.
De huid is gedurende de nacht hersteld en gekalmeerd. De huidflora is in balans. De talgproductie en-afgifte is genormaliseerd. De huid is stralend, fris, zacht en egaal.

Pure Comfort Mask

Reinigt - Zuivert - Verfijnt de poriën - Comfort - Herstelt - Gecombineerde tot vette huid

Licht adstringerend en verzachtend masker. Het verfrist de huid en normaliseert de poriën. De olievrije formule hydrateert de huid en herstelt de balans in de beschermende lipiden. De huid glimt niet en voelt niet vettig aan.

Skeyndor Pure Comfort Mask (75ml)

Breng aan op het hele gelaat of op de zones met roodheid en onzuiverheden. Laat 10 tot 15minuten inwerken. Afnemen met water. Gebruik naar behoefte 1 tot 2 keer per week.
De huid is schoon, fris en mat. Het huidbeeld is gekalmeerd en de poriestructuur is verfijnd. De huid voelt comfortabel en zacht.

Spot-less Patch

Zelfklevende herstellende patches - Huid met ontstekingen - Gecombineerd tot vette huid

Dankzij de voortdurende afgifte van de actieve stoffen zijn deze patches effectief en versnellen het herstel en de genezing van onzuiverheden en ontstekingen. Het probleem wordt bij de kern aangepakt, zodat littekenvorming kan worden voorkomen. Roodheid, pijn en zwelling neemt af.

Skeyndor Spot-less Patch (Strip met patches)

Plaats de zelfklevende patch’s avonds op de onzuiverheid. Aanbrengen op de gereinigde en droge huid. Laat de patch gedurende de nacht zitten en verwijder de volgende ochtend. Vervolgens de oneffenheid behandelen met de correctiepen. Niet gebruiken op wondjes. Gebruik in de avond.
De ontsteking(en) en roodheid lossen snel op. Het huidherstel is gestimuleerd. Voorkomt verspreiding van de bacteriën.

Spot-less Stick

Camoufleert - Egaliseert - Herstelt - Antibacterieel - Alle huidtypes

Correctiestift om vlekjes en onzuiverheden te verdoezelen en gelijktijdig het herstellingsproces van de onzuiverheden versnelt. Speciale samenstelling voor een dekkende camouflage en een antibacteriële behandeling in een. Olievrij.

Skeyndor Spot-less Stick (Stick 5ml)

Altijd gebruiken op een gereinigde en getonifieerde huid. Direct toepasbaar op de onzuiverheden, vlekjes of roodheid. Eén -of tweemaal per dag. Niet gebruiken op wondjes.
Oneffenheden zijn gecamoufleerd. Het huidherstel wordt ondersteund. Het huidbeeld is egaalen rustig.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.