Home Permanente Make-up Gelaatsbehandelingen Dermaplaning Wenkbrauwstyling Wimpers De salon Prijslijst Academy Afspraak maken Webshop
Skin Essentials

Intensive Moisturizing Cream

Hydrateert - Beschermt - Comfort - Voedt - Droge tot zeer droge huid

Hydraterende gezichtscrème met gefragmenteerde Hyaluronzuren. Speciaal afgestemd op de behoeften van een droge tot zeer droge huid. De huid is optimaal gehydrateerd en voelt weer comfortabel en soepel aan.

Skeyndor Intensive Moisturizing Cream (50ml)

’s Ochtends en ’s avonds aanbrengen op de gereinigde huid. Verdeel een kleine hoeveelheid crème over de huid van het gezicht en de hals. Goede basis voor make-up en/of BB crème. Gebruik in de ochtend en/of avond.
De huid is optimaal gehydrateerd en beschermd. De huid voelt comfortabel en soepel aan.

Intensive Moisturizing Emulsion

Hydrateert - Kalmeert - Beschermt - Zacht - Normale tot gecombineerde huid

Hydraterende gezichtscrème met gefragmenteerde Hyaluronzuren. Speciaal afgestemd op de behoeften van de normale tot gecombineerde huid. De huid is optimaal gehydrateerd zonder te glimmen en voelt comfortabel en soepel aan.

Skeyndor Intensive Moisturizing Emulsion (50ml)

’s Ochtends en ’s avonds aanbrengen op de gereinigde huid. Verdeel een kleine hoeveelheid crème over de huid van het gezicht en de hals. Goede basis voor make-up en/of BB crème. Gebruik in de ochtend en/of avond.
De huid is optimaal gehydrateerd en beschermd. De huid voelt comfortabel (zonder te glimmen).

Moisturizing Booster

Hydrateert - Volume - Glad - Egaal - Vult rimpels op - Alle huidtypes

Intensieve vochtbooster. Herstelt het vochtniveau van de huid direct en gedurende 24 uur. Vermindert de lijntjes en rimpels die veroorzaakt worden door een vochttekort en versterkt de werking van de dagelijkse vochtregulerende crème.

Skeyndor Moisturizing Booster (30ml)

Elke ochtenden avond1 pipet moisturising booster verdelen over de gereinigde huid van het gezicht ende hals. Altijd ter aanvulling een verzorgende crème eroverheen gebruiken. Mag ook rond de ogen worden gebruikt, voor het gebruik van de oogcrème. De Moisturising booster wordt ook geadviseerd onder het Deep Moisturising Mask. Dit intensifieert de vochtbindende eigenschappen van het masker. Gebruik elke ochtend en/of avond onder de crème.
De huid is zichtbaar gladder en egaler. De huid voelt opgevuld en gehydrateerd. Droogte lijntjes zijn vervaagd.

Deep Moisturizing Mask

Hydrateert - Voedt - Verzorcht - Comfort - Vult op - Alle huidtypes

Masker voor een intensieve hydratatie en comfort. Het masker wordt geadviseerd bij de vochtarme huid en in situaties van extreme koude en/of warmte om de vochtbalans en het huidherstel te bevorderen.

Skeyndor Deep Moisturizing Mask (50ml)

Gebruiken op de gereinigde huid. Verdeel een dunne laag over de huid van het gezicht en de hals. Mag ook rond het oogcontour! Laat het masker 15 minuten inwerken en verwijder de restjes met tissues. TIP Ter verbetering van de opname van het masker eerst een peeling gebruiken. Gebruik de Moisturising Booster onder het Deep Moisturising Mask voor een intensief effect. Gebruik een maal per week.
De huid voelt zacht, gevoed en gehydrateerd. Droogte lijntjes en rimpeltjes zijn vervaagd en minder diep. De huid is jeugdig en volumineus.

Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel

Hydrateert - Verfrist - Hydrateert - Voedt de wimpers - Volume - Vult op - Alle huidtypes

Verfrissende gel voor het oogcontour die haar een jeugdiger aanzien geeft en de wimpers versterkt. Lift verslapte oogleden en geeft een verlichtend en comfortabel gevoel rond de contouren. Tevens worden de wimpers en het bewegende ooglid gevoed. De wimperhaartjes worden sterker en verankeren beter in de haarfollikel.

Skeyndor Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel (50ml)

Voor de ogen: verdeel een kleine hoeveelheid gel rondom de oogcontouren en op de bewegende oogleden (zetkleine stipjes). Vervolgens met de applicator zacht over de huidstrijken en de gel laten intrekken.
Voor de wimpers: met de vingertoppen een kleine hoeveelheid op het bewegende ooglid en de wimperrand aan-brengen. Masseer voorzichtig in de huid en geef licht strijkende bewegingen van wimperrand naar wimper uiteinde. TIP Bewaar de Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel in de koelkast voor een extra verkoelend effect.
De oogopslag is fris en helder. Lijntjes en rimpeltjes zijn opgevuld. De wimpers zijn voller, langer en steviger. Donkere kringen en wallen zijn minder zichtbaar.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.